....raskaana! Tämäkin, kuten kaksi edellistäkin, onnistui uskomattoman helposti - onneksi! Vauvakuume heräsi vuoden alussa ja nyt jo saman vuoden aikana meillä pitäisi olla pieni käärö.

Edellisen raskauden alkamisesta on nyt kulunut neljä vuotta ja silti tuntuu, että olisin ensimmäistä kertaa asialla. Nyt haluan pitää tuntemuksistani blogia, jotta on sitten jotakin ylhäällä seuraavaa raskautta (AI SIIS MITÄ????) varten!

Pääsiäisenä testailin innokkaana, josko olisi tärpännyt.... ja haamuviivahan testiin piirtyi. Pakko oli toistaa testi muutaman päivän päästä, tulos oli jo selvästi vahvempi. Nyt viikkoja kasassa 7+1 ja tunne raskaanaolemisesta on jo ilmeinen: etovaaoloa, väsymystä, vilunväreitä ja ikävää kipuilua masussa. Niin ja sitten, uskokaa tai älkää, mutta housut kiristää!! Pelottaa kovasti päästäänkö loppuun asti. Nyt kolmannella kerralla keskenmenon riski huolettaa paljon edellisiä kertoja enemmän...toistaiseksi siihen viittaavia merkkejä ei ole ollut.

Ruokahalua ei ole, joten paino on tippunut kolme kiloa.... jatkuisi vaan näin, sillä lähdössäkin on jo liikaa. Lopussa paino on varmaan 20 kg enemmän jos edellisiin raskauksiin vertaa. Ensimmäinen  neuvola olisi ensi maanantaina ja sitten odotellaankin ultraan pääsyä, niin saadaan tälle asialle vahvistus Nauru